Bak en braadtijden
Vlees | Aanbraden | Sudderen | Bakken | Braden | Grillen |
Biefstuk | x | x | 4-6 min | x | 2-3 min |
Braadlappen | In hete boter | x | x | 45 min | x |
Doorregenlappen | In hete boter | 120-150 min | x | x | |
Entrecôte | x | x | 8-10 min | x | 6-8 min |
Gehaktballen | x | x | 10-15 min | 20 min | 10-12 min |
Hamburgers | x | x | 2 X 4 min | x | x |
Rosbief | In hete boter | x | x | 20-25 min | x |
Riblappen | In hete boter | 120-150 min | x | x | x |
Rollade rosé | In hete boter | x | x | 25-30 min | x |
Rollade gaar | In hete boter | 90-120 min | x | x | x |
Schnitzels | x | x | 2 X 10 min | x | x |
Verse worst | x | x | x | 30 min | 20 min |
Sucade | In hete boter | 90-120 min | x | x | x |
Tartaartjes | x | x | 2 X 3 min | x | x |
Poulet, schenkels, mergpijp
Deze kookt U in water (150-180 min) om bouillon van te trekken. Bij de recepten leest U hoe.
Deze tijden zijn richtlijnen. Naar smaak langer of korter bereiden.
Klik hier voor bovenstaand overzicht in PDF formaat, zodat u eenvoudig kunt printen.